KARE

KARE
Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju odabiru.
Kare

KARE DIZAJN – SVJETLEĆI PREDMETI ZA INDIVIDUALNI STIL ŽIVOTA

Dok se drugi proizvođači prilagođavaju i nude proizvode koji se sviđaju masama, marka KARE Design je kontaktna točka za individualiste. Svjetla iz KARE Designa su nekonvencionalna i osebujna, ali uvijek autentična. Šareni proizvodi su maštoviti i inspirativni i nikada nisu samo izvor svjetline u prostoriji, već inspiriraju kao pojedinačni element prostorije. Zastupljen na svim važnijim međunarodnim sajmovima opremanja i s bazom zaposlenika od preko 1000 ljudi diljem svijeta, izložbenim prostorom na 2800 četvornih metara, brojnim nagradama i velikom društvenom odgovornošću, primjerice za Artists for Kids e. v. za podršku mladim ljudima u nepovoljnom položaju, KARE Design je moderna, uspješna tvrtka. Svatko čije srce kuca za individualni život pronaći će nove načine da svoja četiri zida podari jedinstvenom izgledu u KARE Designu.


Design by KARE – asortiman

Lampe iz KARE Designa uključuju životinjske motive, geometrijske oblike, elegantne boje i izvanredne rasvjetne ideje. S njima je lako izraziti osobnost vlasnika u obliku jedinstvenog interijera.

Inspiracija iz KARE-a

za dom pun radosti života i individualnosti

Svatko čije srce kuca za individualni život pronaći će nove načine da svoja četiri zida podari jedinstvenom izgledu u KARE Designu.

Svjetla za životinje iz KARE

Bilo da se radi o hobotnici, ptici, majmunu ili zecu: svijet životinja stalni je izvor inspiracije za nove KARE dizajne.

Šarena svjetla iz KARE

Šareni svjetlosni predmeti unose raznolikost u interijer - radost života budi se uz šarene lampe iz KARE Designa.

Sve vrste svjetiljki iz KARE

Bilo da se radi o visećoj svjetiljci, stropnoj ili stolnoj svjetiljci: u svaka četiri zida postoji prostor za rasvjetne kreacije iz KARE Designa.

KARE svjetla za svaku sobu

Bilo da se radi o dnevnom boravku, spavaćoj sobi, hodniku, uredu ili blagovaonici: KARE svjetla svakoj prostoriji daju ono nešto.


Činjenice o KARE-u

Održivo

KARE Design svjetla nisu jednokratni proizvodi kratkog vijeka, već imaju ono što je potrebno da postanu prijateljstvo za cijeli život. Osim toga, ručna izrada, visoka kvaliteta i odabrani materijali igraju glavnu ulogu u KARE.

Inspirativno

KARE Design se predstavlja na svim važnim međunarodnim sajmovima opremanja i ima izložbeni prostor od 2800 četvornih metara. To vam omogućuje da izbliza doživite cijeli svijet jedinstvenog i nezaboravnog dizajna.

Nekonvencionalan

KARE Design je moderna i uspješna vlasnička tvrtka koja je jedinstvenim idejama stvorila jedinstvenu prodajnu prednost. Pod sloganom “Zabavno življenje” neprestano nastaju novi, posebni objekti za život i stil života.


O KARE Design GmbH

Zemlja podrijetla: Njemačka
Godina osnivanja: 1981
Osnivač: Jürgen Reiter, Peter Schönhofen

Adresa:
KARE Online GmbH
Zeppelinstr. 16
85748 Garching-Hochbrück